Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Góralskie domki z płazów Szuba Danuta

Adres obiektu Kmietowicza 183 B, 34-470 Czarny Dunajec
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 5 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-4 z 4

 
 

Patryk
Dodano: 2016-08-26
Pobyt od: 2016-08-13 do 2016-08-20 IP: xx.255.57.228
 
 
    

Fantastyczny domek! Byliśmy w dniach 13-20.08.2016. Właściciele przesympatyczni!!! Świetne widoki. Podobało nam się naprawdę wszystko. Pozdrawiamy gorąco Pani Danuto, polecamy wszystkim i na pewno jeszcze kiedyś przyjedziemy.


 
 

Konrad
Dodano: 2014-08-31
Pobyt od: 2014-08-18 do 2014-08-22
 
 
    

Po prostu super, dobra baza wypadowa w Tatry, polecam :)


 
 

Iwona i Piotr Rumanowscy
Dodano: 2013-12-11
Pobyt od: 2013-08-17 do 2013-08-24
 
 
    

Nie znajdziecie lepszego miejsca na wypoczynek. To już kolejny nasz pobyt u Państwa Szubów. Każda wizyta tu to więcej pochwał dla tego uroczego miejsca i przesympatycznych właścicieli. Nie szukajcie innego lokum. Jeśli chcecie spędzić wolny czas w komfortowym domku i poznać ich miłych właścicieli to jesteście na dobrej drodze. Polecam te domki każdemu kto szuka: komfortu, ciszy, kontaktu z naturą, położenia bliskiego z większymi ośrodkami turystycznymi. Przyjeżdżając tu szukając miejsca na wypoczynek nigdy się nie zawiodłem. Polecamy wszystkim!


Iwona i Piotr Rumanowscy - opinia o obiekcie Góralskie domki z płazów  Szuba Danuta Iwona i Piotr Rumanowscy - opinia o obiekcie Góralskie domki z płazów  Szuba Danuta Iwona i Piotr Rumanowscy - opinia o obiekcie Góralskie domki z płazów  Szuba Danuta
 
 

Hania Dąbrowska
Dodano: 2013-10-25
Pobyt od: 2013-07-15 do 2013-07-26
 
 
    

Witam,wkońcu i ja musiałam się tu wpisać i dodać swój największy jaki tylko może być PLUS na korzyść Państwa właścicieli.Do tego stopnia plus,iż postanowiliśmy wrócić tam za rok,co więcej nasz entuzjazm udzielił się rodzinie więc jadą z nami.Gorące buziaki Pani Danusiu.Mam nadzieję,że zobaczymy się w 2014 roku.Pozdrawiam


Opinie 1-4 z 4

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Czarny Dunajec w przewodniku

Szlak rowerowy wokół Tatr

Szlak rowerowy wokół Tatr

Nasza propozycja na aktywny wypoczynek późnym latem to przemierzenie Historyczno-Kulturowo-Przyrodniczego Szlaku wokół Tatr.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie