Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Góralskie domki z płazów Szuba Danuta

Adres obiektu Kmietowicza 183 B, 34-470 Czarny Dunajec
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 5 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 43

 
 

Patryk
Dodano: 2016-08-26
Pobyt od: 2016-08-13 do 2016-08-20 IP: xx.255.57.228
 
 
    

Fantastyczny domek! Byliśmy w dniach 13-20.08.2016. Właściciele przesympatyczni!!! Świetne widoki. Podobało nam się naprawdę wszystko. Pozdrawiamy gorąco Pani Danuto, polecamy wszystkim i na pewno jeszcze kiedyś przyjedziemy.


 
 

Konrad
Dodano: 2014-08-31
Pobyt od: 2014-08-18 do 2014-08-22
 
 
    

Po prostu super, dobra baza wypadowa w Tatry, polecam :)


 
 

Iwona i Piotr Rumanowscy
Dodano: 2013-12-11
Pobyt od: 2013-08-17 do 2013-08-24
 
 
    

Nie znajdziecie lepszego miejsca na wypoczynek. To już kolejny nasz pobyt u Państwa Szubów. Każda wizyta tu to więcej pochwał dla tego uroczego miejsca i przesympatycznych właścicieli. Nie szukajcie innego lokum. Jeśli chcecie spędzić wolny czas w komfortowym domku i poznać ich miłych właścicieli to jesteście na dobrej drodze. Polecam te domki każdemu kto szuka: komfortu, ciszy, kontaktu z naturą, położenia bliskiego z większymi ośrodkami turystycznymi. Przyjeżdżając tu szukając miejsca na wypoczynek nigdy się nie zawiodłem. Polecamy wszystkim!


Iwona i Piotr Rumanowscy - opinia o obiekcie Góralskie domki z płazów  Szuba Danuta Iwona i Piotr Rumanowscy - opinia o obiekcie Góralskie domki z płazów  Szuba Danuta Iwona i Piotr Rumanowscy - opinia o obiekcie Góralskie domki z płazów  Szuba Danuta
 
 

Hania Dąbrowska
Dodano: 2013-10-25
Pobyt od: 2013-07-15 do 2013-07-26
 
 
    

Witam,wkońcu i ja musiałam się tu wpisać i dodać swój największy jaki tylko może być PLUS na korzyść Państwa właścicieli.Do tego stopnia plus,iż postanowiliśmy wrócić tam za rok,co więcej nasz entuzjazm udzielił się rodzinie więc jadą z nami.Gorące buziaki Pani Danusiu.Mam nadzieję,że zobaczymy się w 2014 roku.Pozdrawiam


 
Krzysztof z rodziną
Dodano: 2012-07-16
Pobyt od: 2012-07-02 do 2012-07-14
 
 
    

Serdecznie polecam wypoczynek tutaj. Domki są perfekcyjne, okolica bardzo spokojna i cicha, bardzo, ale to bardzo mili i życzliwi właściciele ;) Cudowną panoramę Tatr można podziwiać kilka metrów od domku. Wszędzie blisko. Do Zakopanego można dojechać nawet na rowerach. Żal wyjeżdżać z takiego miejsca ;) Dziękujemy za wszystko i miejmy nadzieję dozobaczenia ;)


 
Marzena Marek Michał i Maciek R
Dodano: 2011-09-13
Pobyt od: 2011-08-15 do 2011-08-21
 

Gorąco polecamy.Wymarzone miejsce do wypoczynku, domki super, w pełni wyposażone,czyste i najważniejsze...przewspaniali gospodarze, życzliwi, pomocni.Pani Danusiu bardzo dziękujemy,serdecznie pozdrawiamy i już planujemy powrót w góry:)


 
ANNA PINGOT GDANSK
Dodano: 2011-08-16
Pobyt od: 2011-08-06 do 2011-08-14
 

GORĄCO POLECAM,SERDECZNI GOSPODARZE PRZEMIŁA ATMOSFERA ,SUPER MIEJSCE NA WYPOCZYNEK Z DZIECMI,DOMKI SUPER TAKŻE JAK SZUKACIE KWATERY W GORACH DZWOŃCIE DO PANI DANUSI NA BANK BEDZIECIE ZADOWOLENI Z URLOPU TAK MY PS GORĄCE POZDROWIENIA Z POMORZA ,


 
Grażyna
Dodano: 2011-06-02
Pobyt od: 2010-08-25 do 2010-08-31
 

Przemiła pani gospodyni, miejsce urocze, dużo przestrzeni, domki super, same superlatywy.POLECAM GORĄCO.


 
Ula i Darek
Dodano: 2010-08-26
 

Z największą przyjemnością wpisujemy się do Księgi Gości. Domki Pani Danusi można śmiało przedstawić jako wzorzec dla wszystkich tych, którzy prowadzą tego typu działalność, jak również dla osób pragnących miło spędzić swój wolny czas. Warunki idealne. Domki przytulne, czyściutkie wręcz luksusowo wyposażone. Właściciele bardzo mili, bezkonfliktowi. Jeżeli ktoś chciałby spędzić trochę wolnego czasu w miłym, spokojnym i cichym otoczeniu, z dala od miejskiego gwaru i tłumu turystów, gorąco polecamy domki u Pani Danusi Szuby. Serdeczne podziękowania i pozdrowienia dla Gospodyni.


 
Joanna i Krzysztof
Dodano: 2010-02-28
 

Jesteśmy zachwyceni miejscem, gościnnością, życzliwością Pani Danusi i wspaniałymi warunkami, które zastaliśmy w domku. Polecamy to miejsce, szczególnie dla rodzin z dziećmi, gdyż czwórka naszych pociech czuła się tam jak w domu. Żal wyjeżdżać, więc mamy nadzieję wrócić jeszcze do tego cudownego zakątka na Podhalu. DZIĘKUJEMY i serdecznie pozdrawiamy Gospodarzy!!!


Opinie 1-10 z 43

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 

Czarny Dunajec w przewodniku

Szlak rowerowy wokół Tatr

Szlak rowerowy wokół Tatr

Nasza propozycja na aktywny wypoczynek późnym latem to przemierzenie Historyczno-Kulturowo-Przyrodniczego Szlaku wokół Tatr.

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie